Térjünk át könnyedén a döntően növényi alapú étrendre a húsfélék és tejtermékek teljes kizárása nélkül! Ha nem szeretnénk teljesen lemondani a húsfogyasztásról, de fontos az egészségünk és az, hogy az alapanyagok fenntartható forrásból származzanak, továbbá a környezetünk élhetőbb legyen, válasszuk a flexitáriánus étkezést. Ha a családunkban, barátaink között vegán, vegetáriánus és húsevő egyaránt akad, nem kell többfélét főznünk: a legtöbb flexitáriánus receptet egy kis kreativitással mindenki ízlésére alakíthatjuk. A Flexitáriánus étrend száz receptet tartalmaz, és ötleteket ad ahhoz is, hogyan gazdagítsuk ételeinket időnként minőségi hússal, hallal vagy tejtermékekkel.
FLEXITÁRIÁNUS ÉTREND - Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek
Leírás
-
KiadóHVG Könyvek
-
Oldalszám256
-
Megjelenés2020
-
ISBN szám9789633049365
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: HVG Könyvek,
- Oldalszám: 256
- Megjelenés: 2020
- ISBN szám: 9789633049365