Az egyre gyakoribbá váló világjárványok okai az állatvilágban, valamint az emberi szervezethez egyre jobban alkalmazkodó vírusokban, baktériumokban keresendők. Miért válnak egyre veszélyesebbé a kórokozók, mit tehetünk ellenük és mindez hogyan hat vissza a táplálkozásunkra, és az állati eredetű élelmiszerek minőségére? Különösen ez utóbbi területtel, a húsfélék, halak, a tej és tejtermékek, és a tojás elemzésével foglalkozik a kötet, a fertőzések tükrében, emellett az immunvédelemről is tartalmaz összefoglalást.
Beteg táplálékaink - Az állati eredetű élelmiszerek problémaköre a világjárványok tükrében
Leírás
-
KiadóPilis-Vet Bt.
-
Oldalszám446
-
Megjelenés2020
-
ISBN szám9786155918056
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Pilis-Vet Bt.,
- Oldalszám: 446
- Megjelenés: 2020
- ISBN szám: 9786155918056