Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Házunk táján (új kiadás)

(A terméket már értékelte: )
Összesen: 0 Ft
3900 Ft
3510 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap

Leírás

A könyv azoknak is szolgál hasznos ötletekkel, akik mindig is saját vágású hússal látták el családjukat, azok pedig, akik még nem próbálkoztak ilyesmivel, megtanulhatják belőle. Mivel háznál leggyakrabban sertést vágunk, ezért először a sertés vágásának és feldolgozásának fogásait írja le lépésről lépésre, színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Ezután mutatja be a szarvasmarha, a juh és a házinyúl vágásának és bontásának munkaműveleteit. A szerző a bontáskor nyert húsrészek feldolgozásának lehetőségeivel is foglalkozik. Tárgyalja a hurka, a kolbász és hasonló finomságok készítésének menetét, a vágáskor nyert hús és egyéb termékek (sertészsír) feldolgozásának és eltartásának lehetőségeit (füstölés, hűtés, fagyasztás).

A Termék részletes adatai

  • Kiadó: Mezőgazda Kiadó,
  • Oldalszám: 94
  • Megjelenés: 2020
  • ISBN szám: 9789632867601

Könyvértékelések