Mit kell tudni a migrénről? A migrén diagnosztizálása; az egyéni étrendi és egyéb kiváltó okok felismerése és kiküszöbölése. Receptek mindennapra: az előételtől a desszertig, hétköznapi és vendégváró fogások. Minden recepthez táblázat, amely mutatja, hogy az étel mely migrénkiváltó anyagoktól mentes és, hogy egy adag mennyi kalóriát tartalmaz. Elkészítési és tálalási tippek, változatok. – ezt ajánlja a szakácskönyv a rászorulóknak és érdeklődőknek. „Ez a sokoldalú szakácskönyv remek recepteket kínál, amelyek nem tartalmaznak migrént kiváltó hozzávalókat, ugyanakkor ínycsiklandóak és ízletesek. A bevezető fejezetek ismertetik a legalapvetőbb tudnivalókat a migrénes rohamokról és megelőzésük módjáról, ami a migrénesek nélkülözhetetlen kézikönyvévé teszi ezt a kötetet.’ – írta a szakácskönyv egy amerikai méltatója. "
-
KiadóMedicina Könyvkiadó Rt.
-
Oldalszám175
-
Megjelenés2005
-
ISBN szám9789632429694
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Medicina Könyvkiadó Rt.,
- Oldalszám: 175
- Megjelenés: 2005
- ISBN szám: 9789632429694