A nyerskonyha színek, formák és ízek olyan hihetetlen sokszínűségét rejti, hogy akár mindennapra juthatna ünnepi fogás az asztalunkra. A természet egy csoda, az alapanyagok tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője legújabb, művészi fotókkal illusztrált receptjeivel bemutatja, hogy a természet kincseiből a tálalással és díszítéssel hogyan tudunk valódi műalkotásokat varázsolni az ünnepi asztalra, és hogyan tehetjük különlegessé ezeket az alkalmakat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk az étkezés terén. A naptár az alábbi recepteket tartalmazza: Avokádós lencseleves Cékla-cukkini-édesburgonya-spagetti édes tokaji balzsamecettel Emeletes esküvői torta Színes mandulasajt Epres sajttorta Görögsaláta Brownie chiamagos ribizliöntettel Sárgadinnye sósan Mentás csokitorta gyümölcsökkel Meleg zöldségleves Grapefruitos avokádósaláta édesköménnyel Diós, mákos bejgli A naptárhoz csúszkát adunk ajándékba.
Leírás
-
KiadóBioenergetic Kiadó Kft.
-
Oldalszám13
-
Megjelenés2015
-
ISBN szám5996573521583
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Bioenergetic Kiadó Kft.,
- Oldalszám: 13
- Megjelenés: 2015
- ISBN szám: 5996573521583