“Amikor bő húsz évvel ezelőtt megjelent a 99 Szárnyasétel, magam is azt hittem, hogy kimerítettem a témát. Aztán vagy tíz éve ráébredtem, hogy korántsem! Így született meg a 99 Könnyű húsétel című könyvünk a fehér húsú szárnyasokról, azaz csirke- és pulykaételekről. Most pedig, újabb tizenév múltán, úgy gondoltam, itt az idő, hogy megigazítsuk, kissé átdolgozzuk és újra kiadjuk ezt a nagy sikerű, sokaknak hiányzó könyvünket. A képek-receptek egy részét megújítottuk-kicseréltük. Feltüntettük az elkészítési időt és az ételek energiatartalmát.
Változatlanul nagy fontosságot tulajdonítunk az egészséges(ebb) táplálkozásnak. Nincs könnyű dolga annak, aki a családban magára vállalja a főzés gondját, sok szempontot kell figyelembe vennie. Annyit mindenképpen megtehetünk, hogy egy kicsit jobban odafigyelünk arra, mi kerül a fazékba. Sarkalatos pont a hús, amelyet nagyon szeret a magyar ember: így általában kevesebbet kellene fogyasztanunk belőle, azt is körültekintő bölcsességgel, előnyben részesítve a halakat és a sovány fehér húsokat, elsősorban a csirkét és a pulykát. Ebben segít ez a könyv.”
Lajos Mari
-
KiadóSanoma Budapest
-
Oldalszám72
-
Megjelenés2008
-
ISBN szám9789639710283
A Termék részletes adatai
- Kiadó: Sanoma Budapest,
- Oldalszám: 72
- Megjelenés: 2008
- ISBN szám: 9789639710283