Hogyan legyünk mesterszakácsok a saját konyhánkban?
Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye. A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig. Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják, hogy a piskóta elkészítését ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozását. A könyv több mint 250 olyan eljárást mutat be, amelyek segítségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével.
-
KiadóGabo Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
-
Oldalszám256
-
Megjelenés2009
-
ISBN szám9789636892760
A Termék részletes adatai
- Kiadó: Gabo Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft. ,
- Oldalszám: 256
- Megjelenés: 2009
- ISBN szám: 9789636892760