Ez a szakácskönyv olyan ételeket leveseket, húsételeket, köreteket, desszerteket mutat be, amelyek déligyümölcsökből készülnek. Ismert és kevéssé ismert trópusi gyümölcsök narancs, citrom, banán, mandarin, mangó, ananász, grapefruit, avokádó, papaya, pomelo, datolya, füge, lime, gránátalma, maracuja, kókusz, karambola, kaki, licsi, pepino, mézdinnye, nashi, physalis, kumquat, kiwi az alapanyagai ezeknek a különleges, ínycsiklandozó ételeknek. Az egyes gyümölcsök ismertetését követik a fotókkal kísért receptek.
-
KiadóKossuth Kiadó Zrt.
-
Oldalszám130
-
Megjelenés2013
-
ISBN szám9789630975148
A Termék részletes adatai
- Kiadó: Kossuth Kiadó Zrt.,
- Oldalszám: 130
- Megjelenés: 2013
- ISBN szám: 9789630975148