A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

(A terméket már értékelte: )
Összesen: 0 Ft
4500 Ft
4050 Ft
db
Kiszállítási idő: 3-5 munkanap

Leírás

Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.

A Termék részletes adatai

  • Kiadó: Typotex Kiadó,
  • Oldalszám: 300
  • Megjelenés: 2021
  • ISBN szám: 9789634931072

Könyvértékelések