A magyar konyha méltán vált világhírűvé sokszínűségével, utánozhatatlan ízvilágával. A szerző évtizedek óta gyűjti az ételrecepteket. Könyvének célja, hogy népszerűsítse hazánk gasztronómiai hagyományait, nehogy elfeledjük a magyar konyha remek receptjeit, a halászlét, a káposztából készült kitűnő fogásokat, a töltött csirkét, a jó vadételeket, gombából készült különlegességeinket és a süteményremekeket. A könnyen beszerezhető alapanyagokból, egyszerűen elkészíthető ételeket, érthető recepteket kezdő és már gyakorlott háziasszonyoknak egyaránt ajánljuk.
-
KiadóKossuth Kiadó Zrt.
-
Oldalszám290
-
Megjelenés2009
-
ISBN szám9789630959544
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Kossuth Kiadó Zrt.,
- Oldalszám: 290
- Megjelenés: 2009
- ISBN szám: 9789630959544