A régi ősgabonafélék (tönköly, tönkebúza, alakor, kamut, árpa, köles, kukorica, rozs) és az álgabonafélék (amaránt, hajdina, chiamag, quinoa) ízletes változatai a klasszikus gabonáknak. Ezek a gabonák tele vannak tápanyagokkal, finomak, és könnyű őket a mindennapi életünkbe beépíteni. A könyv rövid áttekintést ad a legfontosabb fajták történetéről, bemutatja hatóanyagaikat, valamint gyakorlati tanácsokat ad a gyógyító felhasználásaikról. A kötetet ízletes és egészséges receptek egészítik ki.
A gabonák titkai - Egészség-Szépség-Konyha - Titok sorozat
Leírás
-
KiadóSziget Kiadó
-
Oldalszám132
-
Megjelenés2021
-
ISBN szám9786155723445
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Sziget Kiadó,
- Oldalszám: 132
- Megjelenés: 2021
- ISBN szám: 9786155723445