Mit ér a lagúnakék tenger, a homokos part és a napfény Tojáshabos citromtorta nélkül? Így kezdődik Náray Tamás kalandja a spanyol sütemények világában. Kitartó keresése elnyeri méltó jutalmát, nemcsak azt a bizonyos tojáshabos citromtortát találja meg, hanem ennek a könyvnek a kedvéért még a r eceptjét is sikerül megszereznie. Náray Tamás első szakácskönyvéből – Utolsó reggeli Párizsban – a francia süteményeket ismerhettük meg, ezúttal pedig a szerző kalauzolásával Spanyolország nevezetes tartományait járjuk be a spanyol cukrászat szemszögéből. Megismerjük az ínycsiklandó sütemények nagyszerűségének titkát, ami az egyszerűségükben és könnyedségükben rejlik. A napsütötte mediterrán vidék bőségesen ontja gyümölcseit, amiből változatos, fantáziadús torták, pohárkrémek, desszertek készülnek, a Málnás sajtszuflétól a Narancsos kuglófon és a Sárgadinnyés pitén keresztül elérhetünk a Sierra Nevada csúcsáig. Ebben a kötetben közel 60 mesés, étvágygerjesztő fotókkal illusztrált tökéletes receptet kapunk, ráadásul a szerző azokra is gondolt, akik nem ehetnek meg mindent…
-
KiadóBoook Publishing
-
Oldalszám176
-
Megjelenés2021
-
ISBN szám9786155417689
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Boook Publishing,
- Oldalszám: 176
- Megjelenés: 2021
- ISBN szám: 9786155417689