„A főzés már magában is varázslat, az olasz ételek elkészítése pedig egyenesen alkímia” – vallja a szerző, Mimi Thorisson. Piemonttól Umbriáig, Lombardiától Abruzzóig bejárja az olasz régiókat, és 100 olyan egyszerűen elkészíthető receptet mutat be, amelyek mindegyike hagyományos, időtlen és sikkes, azaz tökéletesen olasz. A fotókon is látható ételek mesések – szó szerint is, hiszen Olaszországban minden ételnek története van, amelyeknek mi is részesei lehetünk a leírásoknak és a lenyűgözően szép képeknek köszönhetően. „Mimi Thorisson megrendítően szépen és szeretetteljesen mesél Olaszországról és olyan ételek receptjeit írja le, amelyektől mindig nosztalgikus hangulatba kerülök. E könyvet lapozgatva az olaszok életszeretete és ételek iránti rajongása mindenkit magával ragad.” Gianni Annoni
-
KiadóHVG Könyvek
-
Oldalszám304
-
Megjelenés2021
-
ISBN szám9789635651283
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: HVG Könyvek,
- Oldalszám: 304
- Megjelenés: 2021
- ISBN szám: 9789635651283