Evésről, ivásról és az életről

(A terméket már értékelte: )
Összesen: 0 Ft
4400 Ft
Nem rendelhető

Leírás


Rüdiger Dahlke orvos, terapeuta és Dorothea Neumayr konyhafőnök az érzékek, az élvezetek és az egészséges konyhaművészet birodalmába kalauzol el minket. A könyv alcíme: Főzzünk érzékeink örömére: 89 recept különleges alkalmakra.
Varázslatos receptjeikkel minden kétséget kizáróan bemutatják, hogy az igényes, értékes alapanyagokból, nagy szeretettel elkészített étel testnek és léleknek egyaránt javára válik. Saját tapasztalataikat olvasóikkal megosztva vallják: könnyen összeegyeztethető, hogy az egészséges ételek ízletesek, szépek és megfelelő minőségűek legyenek.

Egy kis ízelítő izgalmas gasztronómiai "útikalauzunkból":

- Jó gondolatokat és ötleteket ébresztő ételek

- Stresszhelyzetben fogyasztandó ételek

- Jó hangulatot keltő ételek

- Szerelmet ébresztő ételek

- Ételek, melyeket fogyasztva élvezettel fogyhatunk le

- A boldog időskort támogató ételek

A Termék részletes adatai

  • Kiadó: Bioenergetic Kft.,
  • Oldalszám: 189
  • Megjelenés: 2008
  • ISBN szám: 9789639652583

Könyvértékelések