A könyv – a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török).
A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.
Leírás
-
KiadóTeleki Sámuel Kultúrális Egyesület
-
Megjelenés2021
-
ISBN szám9786158136044
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Teleki Sámuel Kultúrális Egyesület,
- Megjelenés: 2021
- ISBN szám: 9786158136044