Lehet finom, ami egészséges? Hogyan együnk úgy, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni az ízélmények és az egészségesség között? Hogyan lehet jobb a közérzetünk, sportteljesítményünk a táplálkozás által? Mit együnk akkor, ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, és mit akkor, ha már valamilyen betegségben szenvedünk? Hogyan állítsuk össze a család étrendjét? Mivel tápláljuk a gyermekünket vagy idős hozzátartozóinkat? Mi számunkra az ideális étrend, ha babát szeretnénk, vagy ha babát várunk? Hogyan válasszunk okosan az élelmiszerek közül? Mikor van szükségünk étrend-kiegészítőkre? Mit kell tudni a növényialapú étrendekről? Ezekre a gyakran feltett kérdésekre találnak válaszokat az idén harmincadik születésnapját ünneplő MDOSZ „Táplálkozási Akadémia” hírleveleiben, melyekből ezzel a kötettel egy csokrot nyújtunk át Önnek. Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik érdeklődnek a táplálkozástudomány újdonságai iránt és szeretnék információéhségüket hiteles forrásból csillapítani.
TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA III. - Tallózó a táplálkozástudomány világában a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének összegyűjtött
Leírás
-
KiadóSpringmed Kft.
-
Oldalszám239
-
Megjelenés2021
-
ISBN szám9786152021087
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Springmed Kft.,
- Oldalszám: 239
- Megjelenés: 2021
- ISBN szám: 9786152021087