Étkezési és fűszerpaprika termesztése /Hungarikumok

(A terméket már értékelte: )
Összesen: 0 Ft
3900 Ft
Nem rendelhető

Leírás

HUNGÁRIA ARANYA
Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika – igazi hungarikum.

A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik. A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése. Ezért a termesztők, szaktanácsadók és a különböző területeken működő irányító szakemberek egyaránt jól hasznosíthatják. A szerzők a paprika biológiai igényét, a termesztés technológiáját – fajta, talaj-előkészítés, tápanyag-utánpótlás, szaporítás, öntözés, növényvédelem, hajtatás –, a technológiához és a fűszerpaprika feldolgozásához szükséges gépeket ismertetik. A művet a Paprika a konyhaművészetben című fejezet zárja.

A Termék részletes adatai

  • Kiadó: Mezőgazda Kiadó,
  • Oldalszám: 242
  • Megjelenés: 2011
  • ISBN szám: 9789632865669

Könyvértékelések