Igazságtalan lenne, ha a kézműves kenyér forradalmából kimaradnának azok, akik bármilyen okból nem tudnak vagy nem akarnak gluténtartalmú kenyeret enni. Nekik mutatja meg Horváth Judit ebben a könyvben, miként lehet otthon összeállítható lisztkeverékekből és különböző kelesztőanyagok felhasználásával 45-féle adalékanyag-mentes kenyeret és péksüteményt sütni. Többek között megosztja a gluténmentes kovászos kenyér készítésének is minden csínját-bínját. Aki vele tart, többé nem kényszernek éli meg a gluténmentes gabonák és magok használatát és fogyasztását, hanem izgalmas, alternatív és egyben egészséges választásnak.
Gluténmentes pékség - Hogyan készítsünk glutén- és adalékanyag-mentes kenyeret házilag
Leírás
-
KiadóCsipet Kiadó
-
Oldalszám148
-
Megjelenés2019
-
ISBN szám9786155767043
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Csipet Kiadó,
- Oldalszám: 148
- Megjelenés: 2019
- ISBN szám: 9786155767043