Gluténmentes pékség - Hogyan készítsünk glutén- és adalékanyag-mentes kenyeret házilag

(A terméket már értékelte: )
Összesen: 0 Ft
5000 Ft
Nem rendelhető

Leírás

Igazságtalan lenne, ha a kézműves kenyér forradalmából kimaradnának azok, akik bármilyen okból nem tudnak vagy nem akarnak gluténtartalmú kenyeret enni. Nekik mutatja meg Horváth Judit ebben a könyvben, miként lehet otthon összeállítható lisztkeverékekből és különböző kelesztőanyagok felhasználásával 45-féle adalékanyag-mentes kenyeret és péksüteményt sütni. Többek között megosztja a gluténmentes kovászos kenyér készítésének is minden csínját-bínját. Aki vele tart, többé nem kényszernek éli meg a gluténmentes gabonák és magok használatát és fogyasztását, hanem izgalmas, alternatív és egyben egészséges választásnak.

A Termék részletes adatai

  • Kiadó: Csipet Kiadó,
  • Oldalszám: 148
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9786155767043

Könyvértékelések