A szalonnasütés és bográcsozás mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szabadtéri ételkészítés egy másik módja, a grillezés. A grillezett húsok, zöldségek különösen ízletesek, ám sok múlik az alapanyagok előkészítésén, a sütési időn és a sütés módján is. Könyvsorozatunk legújabb részében kipróbált recepteken keresztül ismertetjük meg olvasóinkat a nyílt lángon sütés fortélyaival, ínycsiklandozó fogásokkal és az adott ételekhez legjobban illő pácokkal. Szakácskönyvünk továbbá számos, kemencében készült étel elkészítésének módját is tartalmazza. A receptek mellett hasznos információkkal szolgálunk az elkészítés idejéről, nehézségi fokáról, valamint az árfekvésről, az ételleírások alatt található tippekkel pedig a további kísérletezéshez nyújtunk segítséget.
Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánunk!
-
KiadóTotem Plusz Kiadó
-
Oldalszám64
-
Megjelenés2015
-
ISBN szám9789635904921
A Termék részletes adatai
- Kiadó: Totem Plusz Kiadó,
- Oldalszám: 64
- Megjelenés: 2015
- ISBN szám: 9789635904921