A kötetben a nyugati végek, elsősorban Vas megye hal- és vadgasztronómiai értékeit szeretnénk bemutatni az érdeklődőknek. Bízunk abban, hogy forgatva a kiadványt, és egy-egy hétvégi családi ebéd, vagy ünnepi-baráti összejövetel alkalmával egyre többen ismerkedhetnek meg a kötetben található receptek alapján elkészített ételek elfogyasztása nyújtotta élményekkel! Az alapanyagok között a fogolytól a fácánon, vadkacsán át a szalonkáig, a nyúltól és az őztől a vaddisznóig és a szarvasig sok minden megtalálható. A felhasznált halak sokfélesége – csuka, ponty, harcsa, pisztráng, sügér, küsz – is mutatja, hogy milyen gazdagok vagyunk az egészséges alapanyagokban.
-
KiadóSzülőföld Könyvkiadó
-
Oldalszám104
-
Megjelenés2020
-
ISBN szám9786155847967
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Szülőföld Könyvkiadó,
- Oldalszám: 104
- Megjelenés: 2020
- ISBN szám: 9786155847967