Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez

(A terméket már értékelte: )
Összesen: 0 Ft
12000 Ft
Nem rendelhető

Leírás

Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba... Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról

A Termék részletes adatai

  • Kiadó: Corvin Kiadó,
  • Oldalszám: 320
  • Megjelenés: 2019
  • ISBN szám: 9789631366013

Könyvértékelések