Köményes sült burgonya tengeri sóval. Krumplis lángos fokhagymásan. Tárkonyos krumplileves tejföllel. Boros sült burgonya tavaszi hagymás tejföllel. Rösztiben sült báránybordák. Íme néhány jól hangzó ételnév kóstolónak a válogatásból. Hagyományos magyar ízek, az új, kreatív konyha különlegességei és más népek krumplis finomságai jól megférnek egymás mellett Korpádi Péter és Patyi Árpád új könyvében. A szerző a burgonyából készíthető étetlek széles skáláját vetíti elénk, amelyek között a kezdő és a gyakorlott háziasszony, az ínyenc és a tradicionális konyha híve egyaránt megtalálja a kedvére valót. Az ötven recept ínycsiklandó előételeket, vendégváró falatokat, leveseket, gazdag egytálételeket, húsos és halas fogásokat, sőt desszerteket is kínál. A recepteket a szerző által elkészített, ízlésesen díszített és tálalt étel minőségi fényképe illusztrálja.
-
KiadóMedicina Könyvkiadó Rt.
-
Oldalszám110
-
Megjelenés2020
-
ISBN szám9789632438948
A Termék részletes adatai
- Kiadó: Medicina Könyvkiadó Rt.,
- Oldalszám: 110
- Megjelenés: 2020
- ISBN szám: 9789632438948