Diétás tanácsok tejcukorérzékenyeknek /Laktózmentes receptekkel

(A terméket már értékelte: )
Összesen: 0 Ft
980 Ft
Nem rendelhető

Leírás

A tejcukorérzékenység hazánkban minden harmadik embert érint. A jellegzetes tünetek (puffadás, hasmenés a tejtartalmú ételek fogyasztását követően) változó erősségűek lehetnek. A nagy mennyiségben természetes forrásként tejben és a tejtermékben található laktózt a laktáz enzim képes elbontani, ám ha ebből kevés van, vagy nincs a szervezetünkben, akkor keletkeznek a panaszok.
Milyen ételeket fogyaszthatnak a laktózérzékenyek? Milyen kezelési lehetőségei vannak a panaszokkal küzdőknek? Milyen egyéb betegségektől kell elkülöníteni? A hasznos tudnivalókon túl e kiadvány számos receptleírást is tartalmaz, mely ötletadóként kitűnően használható.

A Termék részletes adatai

  • Kiadó: Springmed Kiadó,
  • Oldalszám: 40
  • Megjelenés: 2013
  • ISBN szám: 9786155166372

Könyvértékelések