Könnyen elcsábul az ember, amikor az illatok ropogós kenyérrel, édes süteményekkel és mennyei tortákkal kecsegtetnek. Ám aki lisztérzékeny, az sajnos legtöbbször nem engedhet a csábításnak.
Most azonban eljött az ő idejük! A müncheni cukrászmester szerző bepillantást enged a műhelyébe, és elárulja legjobb édes és pikáns gluténmentes tésztáinak receptjét. Legyen szó közkedvelt klasszikusról vagy újragondolt és modern köntösbe öltöztetett süteményekről a bemutatott receptek sikerélményt ígérnek a kezdő konyhaművészeknek is!
Könyvünkben a gluténmentes alapreceptek és a cukrászmesterség legjobb mesterfogásai egyaránt megtalálhatók!
-
KiadóCentral Könyvek
-
Oldalszám128
-
Megjelenés2016
-
ISBN szám9789633412220
A Termék részletes adatai
- Kiadó: Central Könyvek,
- Oldalszám: 128
- Megjelenés: 2016
- ISBN szám: 9789633412220