Ez az egyedülálló kötet segít felfedezni a kávébab és az ital hihetetlenül gazdag, és laikusok által csak kevéssé ismert világát. Vezető szakértők mesélnek a kávé történetéről, elterjedéséről, műveléséről, előkészítéséről, eladá- sáról, valamint a kávéipart érintő legfontosabb környezetvédelmi és társadalmi kérdésekről. a fejezeteket olvasva megismerkedhetünk a pörkölés tudományával (vagy inkább művészetével), a kóstolással és mindennel, ami ahhoz kell, hogy megszülethessen a tökéletes csésze kávé. Kövessük együtt kedvenc italunk kalandos útját az ültetvényektől a legdivatosabb kávézókig!
Kávé /Részletes kézikönyv a kávé termesztésről, előkészítésről és fogyasztásról
Leírás
-
KiadóAlexandra Kiadó
-
Oldalszám480
-
Megjelenés2017
-
ISBN szám9789633579107
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Alexandra Kiadó,
- Oldalszám: 480
- Megjelenés: 2017
- ISBN szám: 9789633579107