Finomságok friss termelői tejből
A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!
A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez.
A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket.
A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.
A tartalomból:
Alapismeretek - Aludttej, joghurt és kefir - Túró és friss sajtok - Lágy- és keménysajtok - Vaj és író
-
KiadóCser Kiadó
-
Oldalszám104
-
Megjelenés2019
-
ISBN szám9789632785530
A Termék részletes adatai
- Kiadó: Cser Kiadó,
- Oldalszám: 104
- Megjelenés: 2019
- ISBN szám: 9789632785530