Az eredeti alacsony FODMAP-étrend az emésztőrendszeri megbetegedésektől szenvedők számára kialakított, tudományos alapokon nyugvó program és átfogó receptkönyv is egyben. Segítségével immáron az az irritábilis bél szindrómában, a glutén-, fruktóz-, laktóz- és búzaintoleranciában és más hasonló tünetekkel járó betegségekben szenvedők is nyugodtan élvezhetik a finomabbnál finomabb fogásokat! A szerzők, dr. Sue Shepherd és dr. Peter Gibson dolgzoták ki kutatócsoportjukkal az ausztráliai Monash Egyetemen a FODMAP-ok koncepcióját, ők a téma legelismertebb szakértői a világon. Ebben a könyvben részletesen bemutatják az érintett betegségeket, amelyek különböző mértékben ugyan, de minden ötödik embert érintenek világszerte. A könyv segítségével megtanulhatod • felismerni a tüneteket, hogy megfelelő orvosi segítséget szerezhess; • beazonosítani és elkerülni azokat az alapanyagokat és ételeket, amelyek nagy valószínűséggel felelősek a tüneteidért; • összeállítani a bevásárlólistát és a menüsort az egész családnak; • és nyugodt szívvel élvezni az utazásaidat, valamint az otthonodon kívüli étkezéseidet. 80 ízletes és könnyen elkészíthető receptjével Az eredeti alacsony FODMAP-étrend átfogó útmutatóként szolgál a tüneteid kezeléséhez, a közérzeted javításához és az étkezések kínálta örömök újbóli élvezetéhez egyaránt.
Az eredeti alacsony FODMAP- étrend
Leírás
-
KiadóJaffa Kiadó
-
Oldalszám260
-
Megjelenés2022.10.30.
-
ISBN szám9789634756507
Kategória legnépszerűbb könyvei
ÖsszesSorozat további részei
ÖsszesA szerző további művei
ÖsszesA Termék részletes adatai
- Kiadó: Jaffa Kiadó,
- Oldalszám: 260
- Megjelenés: 2022.10.30.
- ISBN szám: 9789634756507