- összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként
- szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
- függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
- a szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
-
KiadóMaxim Könyvkiadó Kft.
-
Kiadói KódMX-1335
-
Oldalszám184
-
Borítópuhafedeles
-
Megjelenés2008
-
ISBN szám9789637460562
-
SZJ/VTSZ szám490110
A Termék részletes adatai
- Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft., Kiadói Kód: MX-1335
- Oldalszám: 184
- Borító: puhafedeles
- Megjelenés: 2008
- ISBN szám: 9789637460562
- SZJ/VTSZ szám: 490110